PREMIUM

Infrarood heaters

Verleng het buiten leven met onze hoge capaciteits infrarood heaters. Lees hier wat onze heaters met recht "Premium" maakt. Of bekijk de korte video hiernaast voor een snel overzicht.

Hoge capaciteit

Als het wat frisser wordt, zit u graag nog even buiten. Hoe lang dat nog aangenaam kan, wordt voor een groot deel door de temperatuur bepaald. Zeker in het voor- en najaar kan het al snel behoorlijk fris worden. Hoge capaciteit heaters zijn dan wel zo aangenaam. Heaters die minder dan 2400W vermogen hebben zijn eigenlijk niet geschikt als terrasverwarming.

Als vuistregel kunt u er vanuit gaan dat er minimaal 700W verwarming per vierkante meter nodig is. Neem gerust contact met ons op voor advies over benodigde capaciteit & aanbevolen plaatsing in uw situatie!

N.B. De 3200W heaters worden zonder stekker geleverd, aangezien ze rechtstreeks op een zekering aangesloten moeten worden.

Dimbaar voor iedere temperatuur!

Als het buiten behoorlijk fris is, is hoge capaciteit infraroodverwarming ideaal. Maar wat als het net iets frisser wordt? Op volle sterkte is de hoge capaciteitsverwarming dan al snel te warm. Daarom hebben onze heaters een ingebouwde dimmer die in 4 standen kan werken (25%, 50%, 75%, 100%). Daarmee zijn de heaters ideaal voor zowel de zomeravond waar het net iets frisser begint te worden, tot de lente- of herfst waar het behoorlijk fris kan zijn!

Geen licht en flexibele plaatsing

Onze heaters stralen geen licht uit waardoor ze een lichtplan niet in de weg zitten. Bovendien kunnen ze zowel aan het plafond, als aan de wand geplaatst worden. Tot slot zijn ze strak vormgegeven, waardoor ze prachtig staan in ieder ontwerp!

Expert tip: warmte wordt het meeste efficient gebruikt als de heater aan het plafond wordt gemonteerd!

Ideaal voor buitengebruik

Onze heaters zijn ideaal om uw terras of overkapping te verwarmen.Ze kunnen buiten worden opgehangen omdat ze tegen regen kunnen (IPx4)

Minstens net zo belangrijk: infraroodverwarming verwarmt u, niet de buitenlucht die door wind wordt weggeblazen! Gas- en houtverwarming verwarmen de buitenlucht, waarbij bij hout ook nog eens rook & fijnstof voor een onprettig bij-effect kan zorgen.

Slimme afstandsbediening

Met de optionele slimme afstandsbediening module kunnen tot 5 infrarood heaters tegelijk worden bediend.

Met de telefoon of tablet de heaters aan- of uitzetten, hoger of lager schakelen is geen probleem met de meegeleverde app (iOS, Android, Windows, Linux). Ook stembediening is mogelijk met de Google Assistant en Amazon Alexa. En integraties met andere home automation systemen zijn makkelijk te realiseren. Standaard is een integratie met Samsung SmartThings beschikbaar, en op ons blog is een voorbeeld beschikbaar hoe te integreren met Home Assistant - dat kan als voorbeeld dienen voor (vrijwel) ieder ander home automation systeem.

N.B. Standaard wordt een "normale" afstandsbediening meegeleverd.

Kortingsbundel: infrarood heater + slimme afstandsbediening module
WAT ONZEKLANTEN ZEGGEN:
“Ik kan de heater aanbevelen aan iedereen die een afgesloten ruimte (serre) wil verwarmen. De heater is niet zo sterk als een open IR-straler, maar het geeft geen licht af, wat ik persoonlijk erg prettig vind. De ondersteuning is geweldig en reageert direct en heel vriendelijk!”
Amazon klant
Oostenrijk
“Ik heb dit produkt nu ongeveer een maand en het is een super produkt - stekker erin en het werkte. Bediening is top met de app en het geeft hele mooie gele vlammen.”
Webshop klant
Nederland
“De afhandeling was geweldig! Ik kan over het product zeggen dat het precies doet wat het moet doen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de heater wordt gebruikt in een tochtvrije ruimte.”
Amazon klant
Oostenrijk