Over ons

Enjoyable Warmth

Ofwel: aangename warmte... Op zomer avonden langer van het buiten zitten kunnen genieten; maar ook in de lente en het najaar nog heerlijk buiten kunnen zitten. Of een prachtige haard met een mooi vlammenspel - ook al staat je huis in een gasloze wijk, of wil/kun je geen complete verbouwing doen.

Wij van Enjoyable Warmth willen graag dat iedereen kan genieten van warmte. En dat betekent niet alleen dat de produkten mooie en goede warmte kunnen produceren, maar ook dat dat veilig gebeurt, met minimaal onderhoud en top bedienings gemak.

Produkt ontwikkeling

We hebben onze eigen produkt ontwikkelings afdeling die zorgt voor perfecte produkten. Solide produkten met state-of-the-art software: stabiel, betrouwbaar en makkelijk te bedienen - met knoppen op het apparaat, een afstandsbediening, smartphone app of stem bediening (via Google Assistant of Amazon Alexa). En in tegenstelling tot veel andere consumenten produkten, hebben we veiligheid vanaf het allereerste moment in ons ontwerp meegenomen, zodat b.v. alle verkeer tussen uw apparaat en onze servers veilig versleuteld wordt.

Advies

Heeft u advies nodig over de toepassing van onze produkten in uw situatie? We staan u graag te woord. Bel of email ons gerust!

Kwaliteit

Niets is zo frustrerend als een prachtig produkt dat het niet doet. Zowel bij de fabricage als vlak voor uitlevering testen wij ieder produkt daarom uitvoerig. Een kwaliteits checklist wordt meegestuurd. En mocht er toch iets mis zijn met het produkt, dan lossen wij het zo snel mogelijk op.

Onze gegevens

Enjoyable Warmth is een handelsmerk van Enjoymium B.V.

Ons adres:

    Enjoymium B.V.
    Zonnehoeve 10
    7325 AB Apeldoorn
    Nederland

U kunt ons bereiken via:

    Telefoon: +31-85-2012613
    E-mail: info@enjoyablewarmth.com

KvK nummer: 73744409
BTW nummer: NL859649003B01