Retouren beleid

Ruilen of retourneren van standaard produkten is bij ons geen probleem.

Ben je niet tevreden over je online aankoop?

Dan kun je het product binnen 30 dagen retourneren. Is het produkt kapot of incompleet? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice via e-mail: info@enjoyablewarmth.com of telefonisch op tel. +31-85-2012613.

Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00.

Wat kun je doen, als je van de koop af wilt binnen de bedenktijd?

Als je iets hebt besteld bij Enjoyable Warmth dan heb je vanaf de dag van ontvangst 30 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen afzien van je koop.

Wat mag je met het product doen tijdens de bedenktijd?

Je moet het produkt kunnen beoordelen om na te gaan of je het wilt houden. Je mag de verpakking openmaken om het produkt te bekijken, mits je dit netjes doet. 
Je mag het produkt niet daardwerkelijk gebruiken als je nog niet weet of je het houdt. Enjoyable Warmth mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat je iets met het produkt hebt gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen.

Wil je een product terugsturen volg dan de volgende stappen

1. Pak het produkt zorgvuldig in de originele verpakking in, zodat deze niet kan beschadigen of incompleet kan raken.
2. Stuur het produkt via een pakketdienst zoals DPD, TNT of UPS naar ons toe. Vergeet ons de track en trace link niet te sturen.

Bij welke aankopen heb je geen bedenktijd?

Produkten die je speciaal laat maken. Bijvoorbeeld een bio-ethanol brander in een maatwerk lengte.

Ruilen

Je kunt een bij Enjoyable Warmth gekocht produkt binnen 30 dagen ruilen voor een ander produkt mits onbeschadigd, ongebruikt en in de verpaking. Het te ruilen produkt kun je naar Enjoyable Warmth sturen. De kosten van deze zending zijn voor eigen rekening.

Indien je moet bijbetalen omdat je nieuwe produkt duurder is dan krijg je instructies over de betaling hiervan. Nadat Enjoyable Warmth de door jou teruggestuurde zending heeft gecontroleerd en eventuele bijbetaling is voldaan, kan het nieuwe produkt weer worden verstuurd. Eventueel prijsverschil n.a.v. het ruilen in het voordeel van jou wordt hierna uiterlijk binnen 10 werkdagen teruggestort. Produkten die in de opruiming zijn kunnen uitsluitend geruild worden voor een artikel met een gelijkwaardige prijs of hogere prijs met een bijbetaling.

Retourneren

Nadat Enjoyable Warmth de door jou teruggestuurde zending met het te retourneren artikel ontvangen heeft vindt er een controle plaats. Indien alles in orde is dan wordt het aankoopbedrag van het artikel meestal binnen 1 werkdag of uiterlijk binnen 10 werkdagen teruggestort op uw rekening. De kosten voor de retourzending worden door ons niet vergoed.

Je hebt het verkeerde produkt ontvangen

Neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail: info@enjoyablewarmth.com of telefonisch op +31-85-2012613. Mocht het zo zijn dat je een ander produkt hebt ontvangen dan dat je bij Enjoyable Warmth hebt besteld dan ruilen we dit uiteraard kosteloos om.

Retouren worden verstuurd naar

    Enjoyable Warmth
    Zonnehoeve 10
    7325 AB Apeldoorn
    Nederland