Eigen showroom

In onze showroom kunt u onze produkten bekijken. We hebben ook diverse bouwmaterialen staan waarmee onze bio-ethanol haarden ingebouwd kunnen worden en kunnen de bevestigings materialen voor de infrarood heaters laten zien. Op die manier kunnen we een totaal advies geven - en kunt u onze produkten natuurlijk werkend zien.

Om zeker te zijn dat we voldoende tijd voor u hebben, werken we alleen op afspraak. Neem dus even contact met ons op voordat u ons bezoekt - onze contactgegevens zijn te vinden op de Over ons-pagina of laat een bericht achter via ons contact formulier.

Aarzal niet om een afspraak te maken buiten kantooruren om: ook 's avonds en in het weekend laten we u graag onze produkten zien! We zijn uitstekend bereikbaar met zowel de auto als via het openbaar vervoer. Klik hier voor een routebeschrijving.

 

Barbara's Garden

Bij Barbara's Garden in Didam zijn onze infrarood heaters te zien, samen met exclusieve tuinmeubelen van topmerken. Klik hier voor een routebeschrijving.

 

Internio

Bij Internio in Oudenaarde (BE) kunt u onze bio-ethanol haard zien die daar prachtig in een design meubel is ingebouwd zien. kick hier voor een routebeschrijving.

 

Diverse interieurontwerpers door heel Nederland

Een automatische bio-ethanol haard inbouwen in een roomdivider? Wilt u deze integreren met een maatwerk kast? Of weet u niet goed wat u met uw ruimte aan moet, maar wilt u wel graag de gezelligheid van echt vuur, zonder rekening te moeten houden met rookgasafvoeren? We werken samen met interieurontwerpers door heel Nederland: er is er altijd wel 1 in uw regio. Zij hebben geen bio-ethanol haard staan om te bekijken (daarvoor bent u van harte welkom bij ons), maar kunnen u wel adviseren over hoe deze het beste in te passen in uw woning op basis van uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor de contact informatie van een interieurontwerper in uw regio.