Eigen showroom

In onze showroom kunt u onze produkten bekijken. We hebben ook diverse bouwmaterialen staan waarmee onze bio-ethanol haarden ingebouwd kunnen worden en kunnen de bevestigings materialen voor de infrarood heaters laten zien. Op die manier kunnen we een totaal advies geven - en kunt u onze produkten natuurlijk werkend zien.

Om zeker te zijn dat we voldoende tijd voor u hebben, werken we alleen op afspraak. Neem dus even contact met ons op voordat u ons bezoekt - onze contactgegevens zijn te vinden op de Over ons-pagina of laat een bericht achter via ons contact formulier.

Aarzal niet om een afspraak te maken buiten kantooruren om: ook 's avonds en in het weekend laten we u graag onze produkten zien! We zijn uitstekend bereikbaar met zowel de auto als via het openbaar vervoer. Klik hier voor een routebeschrijving.

 

Barbara's Garden

Bij Barbara's Garden in Didam zijn zowel onze infrarood heaters als onze vol-automatische bio-ethanol haard te zien, samen met exclusieve tuinmeubelen van topmerken. Klik hier voor een routebeschrijving.